Profil spoločnosti

História, práca a náš tím.

História

V roku 1992 sme na slovenský trh priniesli širokú škálu kuchynskej techniky a rôznych doplnkov pre
prevádzku profesionálnych gastronomických zariadení. Špecializovali sme sa prevažne na servis a
montáž veľkokuchynských zariadení. Od roku 2000 máme v ponuke kompletný sortiment produktov
a služieb potrebných pre zabezpečenie gastro prevádzok. Rozhodli sme sa klientom poskytovať „full
servis“ a byť tak pre nich partnerom, ktorý zabezpečí chod prevádzky a umožní im venovať sa gru ich
podnikateľskej činnosti.

Spolupracujeme s renomovanými značkami, pretože chceme prinášať svetovú profesionalitu na lokálny trh.

Veríme, že cit pre kvalitu tvorí hlavný prvok podnikateľského úspechu.

Ponuka

V našej ponuke nájdete svetové značky, ale aj slovenských a českých dodávateľov. Všetky projekty sú realizované na mieru, takže spoločne vždy vyskladáme priestor presne podľa Vašich potrieb. V našom portfóliu nájdete značky ako FAGOR, RATIONAL, ALBA, RETIGO a množstvo iných. Našim cieľom je zabezpečiť Vašu prevádzku prvkami, ktoré Vám zefektívnia celý proces práce a umožnia Vám tvoriť profesionálny výsledok.

Spolupráca

Každý klient je pre nás novou výzvou. Naše 25 ročné skúsenosti v tejto oblasti prenášame do každej zákazky a tak spoločne tvoríme vždy nový koncept.
Ak zvažujete varianty, prípadne máte otázky ako?
Neváhajte nás kontaktovať a my Vám pomôžeme s tým, kde začať.

KONTAKTOVAŤ

1

Stabilný partner

24

Hodinový servis

25

Rokov skúseností

4500

Spokojných zákazníkov

Náš tím

Kvalitný výsledok je založený na kvalitnej práci. V našom tíme si dávame záležať na výbere našich kolegov. Hlavným atibútom je mať zmysel pre detail a kvalitu.
Ak sa chcete stať členom nášho tímu, kontaktujte nás prostredníctvom formuláru.

Rudolf Latko

Zakladateľ

Mgr. Peter Latko

Konateľ

Roman Mrázik

Obchodný manažér

Gabriela Hučeková

Office

Radoslav Kubáň

Hlavný technik

Voľné pozície

KORPORÁTNY KUCHÁR

  • zaškoľovanie personálu a kuchárska podpora pre zákazníkov

OBCHODNÍK

  • Akvizícia zákazníkov
  • Starostlivosť o existujúcich zákazníkov
  • Príprava cenových ponúk
  • Plnenie obchodného plánu
  • Budovanie obchodnej značky
  • Tvorba produktových zložení a ich prezentácia

SERVISNÝ TECHNIK

  • Servis gastrozariadení a práčovníckej techniky
  • Inštalácie veľkokuchynských strojov a zariadení
  • Servisné práce v teréne
  • Pripájanie VTZ aj na iné médiá (voda, odpad)