Profil spoločnosti

História, práca a náš tím.

História

V roku 1992 sme na slovenský trh priniesli širokú škálu kuchynskej techniky a rôznych doplnkov pre
prevádzku profesionálnych gastronomických zariadení. Špecializovali sme sa prevažne na servis a
montáž veľkokuchynských zariadení. Od roku 2000 máme v ponuke kompletný sortiment produktov
a služieb potrebných pre zabezpečenie gastro prevádzok. Rozhodli sme sa klientom poskytovať „full
servis“ a byť tak pre nich partnerom, ktorý zabezpečí chod prevádzky a umožní im venovať sa gru ich
podnikateľskej činnosti.

Spolupracujeme s renomovanými značkami, pretože chceme prinášať svetovú profesionalitu na lokálny trh.

Veríme, že cit pre kvalitu tvorí hlavný prvok podnikateľského úspechu.

Ponuka

V našej ponuke nájdete svetové značky, ale aj slovenských a českých dodávateľov. Všetky projekty sú realizované na mieru, takže spoločne vždy vyskladáme priestor presne podľa Vašich potrieb. V našom portfóliu nájdete značky ako FAGOR, RATIONAL, ALBA, RETIGO a množstvo iných. Našim cieľom je zabezpečiť Vašu prevádzku prvkami, ktoré Vám zefektívnia celý proces práce a umožnia Vám tvoriť profesionálny výsledok.

Spolupráca

Každý klient je pre nás novou výzvou. Naše 25 ročné skúsenosti v tejto oblasti prenášame do každej zákazky a tak spoločne tvoríme vždy nový koncept.
Ak zvažujete varianty, prípadne máte otázky ako?
Neváhajte nás kontaktovať a my Vám pomôžeme s tým, kde začať.

KONTAKTOVAŤ

1

Stabilný partner

24

Hodinový servis

25

Rokov skúseností

4500

Spokojných zákazníkov

Náš tím

Kvalitný výsledok je založený na kvalitnej práci. V našom tíme si dávame záležať na výbere našich kolegov. Hlavným atibútom je mať zmysel pre detail a kvalitu.
Ak sa chcete stať členom nášho tímu, kontaktujte nás prostredníctvom formuláru.

Mgr. Peter Latko

Konateľ

Gabriela Hučeková

Office

Rudolf Latko

Zakladateľ

Radoslav Kubáň

Hlavný technik

Voľné pozície

KORPORÁTNY KUCHÁR

  • zaškoľovanie personálu a kuchárska podpora pre zákazníkov

OBCHODNÍK

  • Akvizícia zákazníkov
  • Starostlivosť o existujúcich zákazníkov
  • Príprava cenových ponúk
  • Plnenie obchodného plánu
  • Budovanie obchodnej značky
  • Tvorba produktových zložení a ich prezentácia

SERVISNÝ TECHNIK

  • Servis gastrozariadení a práčovníckej techniky
  • Inštalácie veľkokuchynských strojov a zariadení
  • Servisné práce v teréne
  • Pripájanie VTZ aj na iné médiá (voda, odpad)