Pizza pec a čistenie
Pri používaní akéhokoľvek typu pece je dôležité pravidelné a dôkladné čistenie, čím si zaručíme, že pec bude fungovať efektívne a jedlá pripravované vo vnútri nepreberú zápach alebo chuť pripálenín. Každý pizzér[...]
Pri používaní akéhokoľvek typu pece je dôležité pravidelné a dôkladné čistenie, čím si zaručíme, že pec bude fungovať efektívne a jedlá pripravované vo vnútri nepreberú zápach alebo chuť pripálenín. Každý pizzér[...]
SOUS-VIDE metóda – jej výhody a prednosti, poznáte ju? Mnoho profesionálnych kuchýň dnes už vlastní, a ideálne ak aj aktíve a efektívne využíva ?, moderné zariadenia na tepelné spracovanie pokrmov ako napríklad konvektomat[...]
Pozvanie do nášho GastroLABu prijala dvojica – bratov šéfkuchárov Rastislav a Daniel Púčkovci, a samozrejme nemohol chýbať náš korporátny šéfkuchár Vlado Lokšík, aby si na vlastnej koži vyskúšali naše najmodernejšie[...]
Po dlhšej "karanténe" a odmlke sme aj my otvorili brány nášho vynoveného showroomu, predajne a GastroLabu na Priemyselnej ulici v Žiline. Aby sme si spríjemnili piatkový deň, 22.mája 2020 sme[...]
Hurá! Aj v uplynulom roku sa nám podarilo obhájiť ocenenie z roku 2018 a opäť sa naša spoločnosť OMES stala najlepším distribútorom značky FAGOR Industrial na slovenskom trhu za rok[...]
?Ďakujeme! S ❤️ už viac ako 27 rokov! Pri príležitosti najväčšej spoločenskej odbornej udalosti Danubius Gastro - medzinárodný veľtrh gastronómie sme vám okrem iného predstavili úplne NOVÚ varnú linku pre HoReCa prevádzky[...]
V jarnom vydaní magazínu TOP hotelierstvo / hotelníctvi vyšiel o našej spoločnosti pekný článok. Celý článok si môžete pozrieť TU.
ČLENOVIA TÍMU: Števo Štefina, Monika Sládková, Viera Sládková. Od svojho vzniku naša spoločnosť podoporuje rozvoj kolektívnych aj individuálnych športov a sme hrdí, že môžeme dosahovať aj na športovom poli vynikajúce[...]
Ako každoročne sa v dňoch 21. - 22. marec 2019 v moravskom kraji konalo obchodné stretnutie distribútorov značky FAGOR Industrial, na ktorom nechýbalo ani zastúpenie našej spoločnosti! Okrem odbornej a[...]
V dňoch 24. - 27. januára sa konala naj prestížnejšia výstava pre HoReCa profesionálov, ale aj pre širokú verejnosť, DANUBIUS GASTRO, na ktorej sme predstavili najnovšiu a najmenšiu radu konvektomatov z[...]