Chladiace a mraziace skrine

Vnútorný aj vonkajší plášť vyrobený z nerezovej ocele, s výnimkou zadnej
steny.
Dno so zaoblenými rohmi a odpadovým vývodom.
Dvere s možnosťou zmeny otvárania (nutná výmena pántov), so
systémom automatického zatvárania a fixáciou v otvorenej polohe.
Monobloková štruktúra s izoláciou tlakom vstrekovaného PU.
Vzduchotesný kompresor s ventilovaným kondenzátorom,
ľahko vyberateľný.
Medený výparník s hliníkovým rebrovaním.
Chladenie núteným, optimalizovaným obehom vzduchu.
Alarm dlho otvorených dverí.
Elektronický termostat s displejom pre riadenie teploty chladenia a
odmrazovania.
Vnútorné osvetlenie LED s dverovým spínačom.
Výškovo regulovateľné nerezové nohy.

Zistiť viac

Chladiace a mraziace stoly

• Interiér aj exteriér je z veľmi kvalitnej austenitickej nerezovej ocele (s výnimkou zadnej steny z galvanizovaného plechu).
• Vstrekovaná polyuretánová izolácia.
• Chladiaci systém s núteným obehom umiestnený vnútri zariadenia.
• Výparník s medenou trubicou a hliníkovým rebrovaním.
• Elektronické digitálne ovládanie teploty a odmrazovanie s digitálnym displejom.
• Ovládanie je integrované v prednom paneli, čiže je takto lepšie chránené proti zašpineniu, a tiež je zabezpečené oficiálnou ochranou stupňa IPX5 proti možnej striekajúcej vode.
• Alarm signalizujúci dlhšie otvorenie dverí.
• Automatický mechanizmus uzavretia a blokácie dverí, ktorý činí používanie pohodlnejším pri plnení a vyprázdňovaní zariadenia.
• Police z ocele potiahnuté plastom, jednoducho demontovateľné z dôvodu čistenia, s výškovo nastaviteľnými vodiacimi drážkami (veľkosť GN1 / 1).
• Integrovaný odtok pomocou vylisovaných kanálikov, ktoré umožňujú odvádzať zvyškovú vodu, ktorá sa môže vo vnútri zariadenia vytvárať.
• Lisované dno a zakrivený interiér z dôvodu ľahkého čistenia a dlhšej životnosti.

Zistiť viac

Šokové schladzovače a zmrazovače

Šokové schladzovače sú zariadenia navrhnuté k veľmi rýchlemu zníženiu teploty pokrmov z teploty po varení cca 90 ° C na teplotu chladiacu 3 ° C v čase do 90 minút. Tak sa zabráni množeniu baktérií.

Kombinované schladzovače môžu dosiahnuť poklesu teploty pokrmu až na -18 ° C v čase do 4 hodín. Tým sa okrem veľmi rýchleho zmrazenia pokrmu zabráni rastu nežiadúcej bakteriálnej mikroflóry a navyše sa znemožní tvorba makrokryštálov.

Zistiť viac

Cukrárenské vitríny

Chladiace cukrárenské vitríny sú najlepším riešením pre efektívne vystavenie dezertov a koláčov v cukrárňach, reštauráciach alebo kaviarňach. Nie náhodou sú cukrárenské vitríny klasifikované ako samostatná trieda chladiacich zariadení, pretože tieto výnimočné zariadenia krásne zobrazujú tovar a zároveň poskytujú vhodné podmienky na uskladnenie a zachovanie čerstvosti koláčov a iných cukroviniek.

Zistiť viac

Výrobníky ľadu

Výrobníky ľadu dokážu vyprodukovať ľad v najrôznejších tvaroch a veľkostiach.
Tropikalizované jednotky zaisťujú ich správnu prevádzku aj pri vysokých teplotách (až do 43 ° C).
Výrobníky sú vybavené dvoma termostatmi pre reguláciu času výroby a množstva skladovaného ľadu.
Čistiaci režim pre ľahšiu údržbu.
Špičková izolácia zabezpečujúca kvalitu a optimalizáciu spotreby energie.

Zistiť viac

Chladiace a mraziace stoly

• systém spojovania pero – drážka – perfektné utesnenie
jednotlivých panelov
• profilované sendvičové panely z pozinkovaného plechu
• šírka izolácie 80 mm • dvojitá izolácia dverí – šírka 80 cm
• účinná polyuretánová izolácia – zaručuje nízku
spotrebu energie
• nerezová podlaha

Zistiť viac